deputat PNL, CHIRURG POLITRAUMA, TIMISOREAN

luni, 7 iunie 2010

CADOURI OTRĂVITE

Trebuie să recunosc: Emil Boc e incredibil!
Emil Boc : ”Creșterea salariilor și pensiilor sunt cadouri otrăvite!”
Nu-i așa că e incredibil! Dacă nu ar fi tragic ar fi comic. Dar nu e comic, e sinistru.
Salariile sunt otrăvite și pensiile nu mai vorbim.
Ca și Ceaușescu art trebui întrebat: ”Domnu Boc, da cu cianură ați încercat?!”

2 comentarii:

  1. urmaresc antena 3 pe net... si il aud pe boc...
    opriti-l, pt numele lui Dumnezeu!!!!
    sa se faca filozof, sau analist a trecutului! sa ne lase in pana mea in pace! nu are nimic nici cu prezentul nici cu viitorul. nici cu economia, nici cu dreptul.
    .... poate s-ar descurca pe post de taximetrist... la cluj... (sa poata vb cu lumea si sa poata fura clientii!)

    RăspundețiȘtergere
  2. PUSCHILA NADINA9 iunie 2010 la 10:57

    Da,nimic nu ma poate intriga mai tare decat frica romanului de a-si face dreptate,le ia din pensiile mizerabile,le ia din salariile de ...t,o sa ne creasca si taxele si impozitele pentru ca e clar ca asta urmeaza....doar am fost amenintati..
    Si romanul ce face?NIMIC.Boicoteaza greva,boicoteaza tot ce ar putea sa-i deschida CALEA SPRE UN TRAI DECENT.De asta o sa plec ca atitia medici departe,asta nu mai e tara de care am fost mindra la revolutie,nu mai e orasul pe care l-am iubit ,Timisoara,mindria tarii.Nu mai e decat un loc ostil noua locuitorilor acestui loc,un loc mlastinos,cu nisipuri miscatoare care ne vor inghiti treptat.
    Copilul nu admit sa mai traiasca drama mea,a intelectualului discreditat,pus la punct de mitocania functionarului public ajuns rege prin mirlania sistemului corupt.Sunt intelectual privat,sau semiprivat cum s-o putea numi dar in curind distrus de sistem,taxe,impozite IAR EU CEL CE TIN IN SPATE 4-5 FUNCTIONARI PUBLICI VOI "MURI" SI veti muri si voi(functionarii...).
    Dar voi pleca si voi prinde radacini intr-o tara care-si respecta intelectualii ,vai voi ce vreti sa dati legi sa nu pot pleca din tara,v-am dat 45 de ani din viata mea.Ajunge, nu ati stiut sa-i pretuiti.M-AM SATURAT.
    D-le doctor,coleg,nu lasati pe d-l deputat sa scoata legi care sa ne opreasca in a ne profesa meseria in alta tara.
    Cu stima ,dr Nadina Puschila.

    RăspundețiȘtergere