deputat PNL, CHIRURG POLITRAUMA, TIMISOREAN

miercuri, 8 septembrie 2010

SUNT UN TICĂLOS ÎNGRIJORAT

Chiar dacă nu am promis în campanie - campanii creşteri de pensii, m-am bucurat alături de mama mea de creşterea pensiei ei. Eu fac parte din cei care cred că pensia nu e o pomană a unui guvern ci un drept câştigat prin cotizare la fondul de pensii. Da sunt un ticălos.

Cel care ieri ne eticheta drept ticăloşi este acela care a inventat pensia socială minimă. Care costa bugetul de pensii 0,85 miliarde euro pe an.
Şi ce dacă? veţi spune...
Tot el a inventat venitul minim garantat.
Şi ce dacă?
Şi tot el ne invita să plecăm din ţară.
Şi ce dacă?

De fapt "făuritorul de ticăloşi" ne spune ca e bine să nu muncim, că primim bani gratis de la guvern. Să stăm în şomaj că s-a prelungit cu încă 3 luni.Să lucrăm la negru sau în străinătate, că ne aşteaptă o pensie socială la bătrâneţe chiar dacă nu cotizăm.

De aia trăim într-o ţară în care trăiesc 20 milioane de oameni şi muncesc 4 milioane. OK, din ăştia 10 milioane sunt pensionari sau copii. Dar restul de 10 milioane ar trebui să muncească. Adică 60% din ei nu muncesc.

De asta sunt un ticălos îngrijorat.

Sunt îngrijorat pentru că "făuritorului de ticăloşi" şi acestui guvern nu i-a mai rămas decât să dea vina pe greaua moştenire.

marți, 7 septembrie 2010

Statul de drept v.s. statul drept



          România nu mai este țara statului de drept. Aici justiția își bate joc de ea însăși si de cetățenii săi. Țara unde un infractor cu 22 de dosare penale este pus în libertate pentru că „nu prezintă percol social”, doar pentru ca câteva luni mai târziu să ucidă. Nu cu sânge rece, ci doar cu indiferență… „nu s-a întamplat nimic deosebit”.
          Dar nu-i nimic, pentru că, în contrapartidă, o asistentă medicală este arestată preventiv, doar pentru că  presupusa faptă a fost intens mediatizată. Și pentru că ea a fost deja condamnată de opinia publică. Crede cineva că acea asistentă prezintă pericol social? Pentru că acesta e rolul arestului preventiv, să prevină comiterea unor noi fapte cu potențial de pericol social. Crede cineva cu mintea întreagă că acea asistentă, eliberată din arest, va căuta noi bebeluși să îi ardă?!
          Cine are mintea întreagă? Pentru că, pentru mine e clar, JUSTIȚIA română nu. Pentru că dacă are mintea întreagă este profund coruptă.
          România este țara statului drept. Acolo unde DNA sau Agenția Națională de Integritate este un doar un instrument politic de presiune asupra adversarilor politici din partidele de opoziție sau din același partid. Și în aceste instituții decizia o au magistrații. Acolo unde Ministrul Finanțelor amenință cu executarea silită ca să stoarcă taxe de protecție. Pentru ca nu plătesc taxe și impozite doar companiile de stat și băieții deștepți.
          Eu sunt o persoană răbdătoare, dar mi-a ajuns.
          TU?!