deputat PNL, CHIRURG POLITRAUMA, TIMISOREAN

miercuri, 8 septembrie 2010

SUNT UN TICĂLOS ÎNGRIJORAT

Chiar dacă nu am promis în campanie - campanii creşteri de pensii, m-am bucurat alături de mama mea de creşterea pensiei ei. Eu fac parte din cei care cred că pensia nu e o pomană a unui guvern ci un drept câştigat prin cotizare la fondul de pensii. Da sunt un ticălos.

Cel care ieri ne eticheta drept ticăloşi este acela care a inventat pensia socială minimă. Care costa bugetul de pensii 0,85 miliarde euro pe an.
Şi ce dacă? veţi spune...
Tot el a inventat venitul minim garantat.
Şi ce dacă?
Şi tot el ne invita să plecăm din ţară.
Şi ce dacă?

De fapt "făuritorul de ticăloşi" ne spune ca e bine să nu muncim, că primim bani gratis de la guvern. Să stăm în şomaj că s-a prelungit cu încă 3 luni.Să lucrăm la negru sau în străinătate, că ne aşteaptă o pensie socială la bătrâneţe chiar dacă nu cotizăm.

De aia trăim într-o ţară în care trăiesc 20 milioane de oameni şi muncesc 4 milioane. OK, din ăştia 10 milioane sunt pensionari sau copii. Dar restul de 10 milioane ar trebui să muncească. Adică 60% din ei nu muncesc.

De asta sunt un ticălos îngrijorat.

Sunt îngrijorat pentru că "făuritorului de ticăloşi" şi acestui guvern nu i-a mai rămas decât să dea vina pe greaua moştenire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu