deputat PNL, CHIRURG POLITRAUMA, TIMISOREAN

miercuri, 24 martie 2010

VIITOR DE AUR ȚARA NOASTRĂ ARE !


Cine ar putea să credă că Traian Băsescu, la 62 de ani se va duce la pescuit?
             Scenariul este scris. Înțelegerea este facută. PSD si PDL își vor da mâna peste țară. Vor face o alianță informală și vor desena colegiile viitoare așa cum își doresc. Așa încât candidații lor să aibă șanse maxime în viitoarele alegeri parlamentare, și ca viitorul Parlament să fie bi-color.
            De ce ar vrea PSD asta? Pentru că Băsescu le-a arătat deja „pisica”: nou formatul UNPR, partid declarat de stânga, care este deja un ghimpe în coasta PSD, așa cum PNL este un ghimpe în coasta PDL. Ca atare PSD își va dori la fel de tare ca și PDL o alianță pentru a exclude de pe scana politică cele două partide problemă.
            De ce cred asta?
Pentru că deja PSD cântă partitura lui Traian Băsescu. Propunerea lor de modificare a Constitutției cere transformarea în Republică Parlamentară, în care președintele este ales prin vot indirect de senatori, deputati si electori desemnați de Consiliile Județene. Va fi un Președinte cu atribuțiuni decorative.
            Astfel în Republica Parlamentară, vom avea un Parlament cu 2 partide PDL si PSD, cu majoritate PDL, și Premierul va fi Primul om in Stat, asa ca in Rusia.
Și mai crede cineva că Traian Băsescu va merge la pescuit la 62 de ani?!
            Bine, bine, spunți voi, dar unde va fi UDMR?
Răspuns in Harghita și Covasna… Acolo prin votul uninominal pur vor mai obtine, poate, 12 – 13 mandate de senator si deputat. Și ca in Mureș, Bihor, Satu Mare să își minimizeze rezultatele, Traian îi lasă să se „zbenguie” cu Ținutul Secuiesc. Ca să țină viu spiritul naționalist antimaghiar în aceste județe, astfel încât maghiarii să ia cât mai puține mandate de deputat și senator acolo.

2 comentarii:

  1. NU CRED CA E ASHA DE NEGRU VIITORUL!
    PD-L I-A TRADAT PE TOTZI PARTENERII LOR DE GUVERNARE, NU CRED CA SE MAI INCURCA CINEVA CU EI CURAND!
    GHIMPELE DIN COASTA PDL E SCADEREA ECONOMIEI,DATORIA URIASHA ACUMULATA SI NU CRED CA VRE-UN PARTID SE VA ALIA INCAT SA-SHI ASUME ACEST DEZASTRU!!
    CONSIDER CA PNL POATE SA FIE ALATURI DE POPULATIE IN PERIOADA CARE URMEAZA, SA ADUCA AMINTE ELECTORATULUI DE MERSUL ECONOMIEI SUB CONDUCEREA D-NULUI TARICEANU, SA PRECIZEZE CA ESTE GATA SA ISI ASUME CONDUCEREA TARII IN CAZUL UNOR ALEGERI ANTICIPATE, SA DEMASTE CU PROBE MINCIUNILE CELOR DE LA GUVERNARE:
    PROMISIUNI-FAPTE
    IMBOGATIREA CLIENTELEI PD-L
    SITUATIA FIRMELOR DIN TERITORIU CLIENTE CONSTANTE A BUGETULUI SI APARTENENTA LOR POLITICA
    (EXEMPLU CONFORT IN ZONA DE VEST)
    CEEA CE DENOTA INCALCAREA LEGISLATIEI PRIVIND ACHIZTIILE PUBLICE!!
    ALIEREA CU PSD IN PARLAMENT, CONTNUAREA LUPTEI PT DEMASCAREA FRAUDELOR ELECTORALE, PROPUNEREA UNUI SISTEM ELECTORAL MAI BUN!
    PENTRU CAZURILE FLAGRANTE PRECUM LEGEA INVATZAMANTULUI CARE IN CATEVA LINII URMARESTE SCADEREA PROCENTULUI DIN PIB LA INVATZAMANT, DETURNAREA BANILOR SPRE INSTITUTZII PARTICULARE CLIENTE ALE PD-L, SCADEREA CALITATII INVATAMANTULUI ASTFEL CA ROMANIA SA DEVINTA PIATZA SI PT FIRMELE DE INGINERIE, AVOCATURA, EVENTUAL MEDICII PREGATITI IN U.E.

    RăspundețiȘtergere
  2. NICI UN COMENTARIU?
    HMM..NIMENI NU-I DESTUL DE BUN SA APARA AICI CU O PARERE...
    FOOOARTE VIE DEZBATERE

    RăspundețiȘtergere